Nettivedonlyönti

Cyclomaniacs on nettipeli, joka on tarkoitettu pyöräilyhulluille. Viaton ja ilmainen peli hauskuuttaa tylsistyneen mielen tietokoneen ääressä. On kuitenkin toinenkin mahdollisuus jännittää pyöräilyä ja sen saavutuksia netissä.

Maantiepyöräily ja ratapyöräily ovat tunnetuimpia pyöräilylajeja. Myönnän, että tiedän ja tunnen uutislähetyksistä jokavuotiset suuret ympäriajot, mutta en osaa kertoa niiden sisällöstä ja osavoitoista juuri mitään. Tapahtumia hieman seuraamalla minulle on kuitenkin muodostunut käsitys siitä, kuka voisi olla mahdollinen voittaja tulevalla kaudella.

Pyöräilystä veikataan koko maailmassa, ja Suomessakin vedonlyöntiin osallistuminen on tehty erittäin helpoksi netissä kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen listojen avulla. Niiden kertoimet ovat paremmat ja pelaajalle edullisemmat. Live-vedot sisältyvät listoihin.

preview_COLOURBOX5544055

Kohteita on paljon, tavanomaisesta Tourista kisan kokonaisvoittajan ja etappien voittajien valitsemiseen aina parhaisiin mäkiajajiin, kirijöihin ja parhaaseen nuoreen ajajaan. Halutessasi voit veikata myös minkämaalainen ajaja voittaa koko kilpailun tai vain tietyn etapin. Joukkuekilpailun arviointi käy menestyksekkäämmän joukkueen veikkaamisella. Parasta on, että voit laittaa vetoja vireille monesta eri kohteesta mielesi mukaan.

Kun olet selvillä ympäriajojen tai muiden pyöräkilpailujen hienouksista ymmärrät myös lyödä vetoa siitä, kuka ja kuinka monta kertaa kilpailija pukee kokonaiskilpailun johtajan keltaisen paidan päällensä – kerran tai useammin. Kertoimet tuovat jännitystä ja yllätyksiä veikkaukseen. Mikäli haluat vieläkin monimutkaisemman vaihtoehdon ja sormien kutiavan, valitset suosioon tulleet live-vedot, joiden kohteet ja kertoimet muuttuvat. Sinulla on mahdollisuus voittaa rahat livenä, kunhan tarkistat ensin kertoimet!

Kannattaa joka tapauksessa kokeilla tätäkin vedonlyönnin muotoa. Voit seurata vaikkapa televisiosta ympäriajojen suoraa lähetystä ja jännittää vetojesi puolesta. Voittamalla mielenkiintoisella kertoimella erilaisissa kohteissa voit kasvattaa vedonlyöntitiliäsi ja hakea voitot kotiin!

Ajan myötä sinusta tulee alan ammattilainen ja löydät varmasti kansainvälisten nettisivujen avulla uusia vedonlyöntikohteita. Mielikuvituksella ei ole rajoja.